Nutriprof

Clinica Nutriprof a fost înființată în anul 2013, aducând, atât pentru comunitatea ieșeană, cât și pentru locuitorii județelor învecinate, servicii profesionale de nutriție și dietetică, la cel mai înalt nivel.

În anii săi de activitate, Clinica Nutriprof a schimbat viețile a numeroși pacienți care și-au dorit și au reușit să adopte un nou stil de viață sănătos și echilibrat, dobândind, astfel, o stare de bine, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Încă de la începutul activității noastre, am oferit servicii de nutriție și dietetică pentru managementul greutății și servicii de nutriție clinică, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Am adăugat, ulterior, serviciile de psihologie, din nevoia de a oferi un sprijin pacienților care aveau nevoie și de o consiliere din această specialitate.

Ulterior, ca urmare a numeroaselor solicitări, am adăugat în rândul serviciilor Nutriprof, testarea hidrogenului din aerul expirat, utilizat, în special, pentru depistarea unor intoleranțe alimentare.

EXPERIENȚA NOASTRĂ

Programe pentru Managementul greutății - din 2013
Programe de Nutriție Clinică - din 2013
Psihologie și Psihoterapie - din 2016
Teste Intoleranțe alimentare - din 2018

Un cuvânt de la coordonatorul Clinicii Nutriprof

Am pornit la acest drum denumit „Nutriprof” din dorința de a face bine, de a ajuta și de a schimba cât mai multe vieți și, știu că, până acum, am reușit să atingem acest deziderat într-o foarte mare măsură.

Ne vom păstra, și de acum înainte, profesionalismul și integritatea, și vom continua acest demers asumat, de a pune la dispoziția celor care ne cer ajutorul, servicii de cea mai bună calitate și programe de nutriție și dietetică bazate pe cele mai noi cercetări din domeniu.

Adina Rusu

Nutriționist-Dietetician