Vă punem la dispoziție metode diferite prin care să achitați produsele dorite:

1. Plata prin TRANSFER BANCAR:

Puteti plati prin virament bancar pe baza facturii proforme pe care o veți primi la adresa de email furnizată. Accesul la produsul achiziționat se va face după încasarea contravalorii proformei în contul nostru.

2. Plata online cu cardul (în curs de implementare)

Plata online se poate efectua cu cardul personal în conditii de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Nutriprof folosește platforma Netopia, prin solutia integrata mobilPay. Mai multe detalii despre procesatorul nostru mobilPay, aici.

La plasarea comenzii pe site-ul nostru, selecteaza metoda de plata Online cu cardul și, la final, vei fi redirecționat către pagina de plată. Pentru finalizarea tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzacției în platforma Netopia – mobilPay.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată Netopia – mobilPay. Nutriprof nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

Modalități de plată: