Acesta este un program intensiv pentru scădere în greutate, conceput să vă ajute să slăbiți într-un mod sănătos, dobândind totodată obiceiuri alimentare noi care să vă ajute să vă mențineți greutatea obținută sau, mai mult, să vă ajute să continuați procesul de scădere în greutate.

Optând pentru acest program veți beneficia de:

  • Evaluare nutrițională inițială – se realizează la începutul programului; aceasta include și măsurarea indicelui de grăsime corporală prin impedanță bioelectrică, dar și stabilirea obiceiurilor alimentare existente, pentru a se putea face corectarea greșelilor existente în alimentația dvs.

În urma acestei evaluări, veți primi recomandările privind regimul alimentar pentru Etapa 1 (primele două săptămâni) din program.

Scaderea în greutate în prima etapă depinde de mai mulți factori, cum ar fi numărul kilogramelor în plus (greutatea de la care pornim) sau rigurozitatea cu care sunt urmate recomandările. Astfel, în prima etapă, se pot pierde de la 2 la 7 kg.

Etapa nr. 1 este, poate, cea mai restrictivă din cadrul programului, dar satisfacțiile obținute vor fi pe măsura efortului depus.

Evaluarea nutrițională inițială durează aproximativ 40-60 min.

  • Consultația 1 – se realizează după primele două săptămâni de regim. Are drept scop evaluarea rezultatelor obținute în prima săptămână și stabilirea, în functie de acestea a recomandarilor pentru etapa a 2-a.

In primele doua saptamani, regimul se va baza atat pe scaderea usoara a numarului de calorii, cat si pe echilibrarea aportului de macronutrienti (proteine, glucide, carbohidrati).

Aceasta consultație durează aproximativ 15 minute.

  • Consultația a 2-a – se realizeaza după prima etapă de regim. În urma acesteia se vor evalua rezultatele obținute după primele două săptămâni din program și vor fi stabilite recomandările pentru următoarele două săptămâni.

Aceasta consultație durează aproximativ 15 minute.

În etapa a doua din program se pot pierde între 1 și 2 kg/săptămână.

  • Consultația a 3-a – se realizează la sfârșitul programului. În cadrul acestei consultații se evaluează rezultatele obținute și se stabilesc recomandările pentru menținerea greutății obținute și pentru dobandirea unui stil de viață sănătos.

Prețul acestui program este de 500 RON și se achită la începerea programului.

Important!

  • Acest program de scădere în greutate se bazează pe principiile alimentației sănătoase și nu va va afecta în mod negativ energia și eficienta la serviciu.
  • Pe perioada regimului, nu va trebui să cântăriți mâncarea și nici nu va trebui să gătiți meniuri fixe, ci veți avea opțiuni, astfel încât să puteți urma recomandările, indiferent de programul de lucru și de stilul de viață.
  • Scopul programului este, pe langa scăderea în greutate, dobândirea unor obiceiuri alimentare sănătoase.
  • Programul nu se bazează pe recomandarea de suplimente sau ceaiuri pentru slăbit, ci doar pe alimentație sănătoasă și echilibrată.

Pentru a vă programa, puteți suna la numărul de telefon: 0755.434.892 sau puteți trimite email la adresa contact@nutriprof.ro (este important ca în email să precizați și un număr de telefon la care să vă putem contacta).